All-in-One-CSRD-Plattform.

   Anmeldung

Training

Kick-off sessie:
Aan de slag
met CSRD

Een praktische introductie in CSRD voor jullie projectteam. In deze sessie wordt duidelijk waarom de rapportageplicht verder gaat en daardoor veel vereist van de onderneming. Jullie maken een implementatieplan richting de eerste rapportage. 

Workshop Kick-off CSRD projectteam Ecocharting

Kick-off

Vliegende start met CSRD voorbereiding

De CSRD is een rapportageplicht, maar voor succesvolle implementatie blijft het niet bij een duurzaamheidsverslag alleen.

Hoe zorg je voor het betrekken van de juiste stakeholders? Hoe bouw je aan een duurzame en digitale infrastructuur om de juiste gegevens in te monitoren? Wie pakt welke verantwoordelijkheid op en wanneer zet je welke stap?

CSRD training Ecocharting
Ökokarten - CSRD Software
doelgroep

Deze masterclass is bedoels als kick-off voor het management team. 

leerdoelen

CSRD essentials, ESRS richtlijnen, Roadmap CSRD

duur

1 dagdeel

stadium

Kick-off, projectteam vormgeven, nulmeting CSRD

Organisation

MKB+, Ondernemingen (groot)

software

Niet vereist

Onze trainingen zijn praktisch en begrijpelijk ingericht. Tijdens deze kick-off introduceren we de basis van CSRD voor het bredere management. Het is namelijk belangrijk dat iedereen aan boord en op de hoogte is van de nieuwe eisen. De CSRD doe je niet als controller, duurzaamheidsmanager of CFO alleen. Samenwerking is cruciaal, zowel binnen als buiten de organisatie. 

Wat is de CSRD en welke eisen gelden voor jullie organisatie? Waar staan jullie nu, en welke route hebben jullie nog af te leggen? In de kick-off bespreken we de richtlijnen op een begrijpelijke manier. We introduceren de route naar het eerste CSRD verslag en bespreken op een interactieve manier welke stappen voor jullie zinvol zijn. 

Er is hierbij speciale aandacht voor het duurzaam inrichten van deze rapportageplicht. Een digitale infrastructuur en het garanderen van betrouwbare gegevens speelt hierbij een rol. 

Alles wat belangrijk is over de richtlijnen, rapportageplicht en het traject naar het eerste verslag

De CSRD bestaat uit honderden pagina’s aan richtlijnen en talloze technische concepten zoals dubbele materialiteit. Niet iedereen in het projectteam hoeft elk detail van de richtlijnen te weten. Daarom maken we de basis hiervan begrijpelijk zonder te verzanden in onnodig jargon.

We houden de workshop praktisch door te kijken waar jullie staan en hoe de onderneming het best aan de slag kan gaan.  

 

 

Door het volgen van de training zet je als onderneming een stap vooruit richting de eerste rapportage. De wetgeving komt sneller op je af dan je denkt, en daarom is het zinvol om niet te lang te wachten met de eerste stap. 

Perfect als kick-off met het team

Deze training is perfect om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Het is een laagdrempelige maar inhoudelijke manier om aan de slag te gaan. Met concreet resultaat: jullie weten wat je te wachten staat en hoe de onderneming gaat toewerken richting de eerste rapportage. 

55

Informatie aanvragen

Krijg een persoonlijk aanbod voor jullie onderneming

Past deze kick-off training bij jullie onderneming?

Vraag meer informatie aan via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

  Headquarters

  Sacramento, CA

  Firmengröße

  5,000 employees

  Industry

  Insurance